Piso en Venta en Sant Feliu De Guixols Girona Ref: VP-10407

Informaciones generales

157 500,00 €

17220 Sant Feliu De Guixols

Anuncio publicado

Detalle del anuncio


Encantador pis a Sant Feliu de Guixols, amb una superfície aproximada de 50m2 i una àmplia terrassa de 15m2. La propietat és una oportunitat única i està disponible per a la vostra consideració.
Aquest pis, situat a la planta baixa, ofereix un ambient acollidor i modern per gaudir d'una vida confortable. Un dels grans avantatges d'aquesta propietat és la seva piscina comunitària.
A més, per a la vostra comoditat, l'edifici compta amb un ascensor, facilitant l'accés a totes les plantes, en aquest cas molt convenient a la porta de la plaça d'aparcament àmplia inclosa en el preu, proporcionant espai suficient per aparcar el vostre vehicle amb facilitat i seguretat. A més a més, disposa d'un traster privat, oferint espai addicional.
Aquest pis és ideal per a aquells que busquen una llar còmoda i funcional, amb una distribució ben pensada i totes aquestes comoditats addicionals que fan que aquesta propietat sigui molt atractiva.
Si esteu interessats en aquesta propietat, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació o concertar una visita per descobrir tots els detalls que aquest pis té per oferir.
#ref:VP-10407 - VP-10407 - 2003 Tot Gestio Nou SL

Denunciar el anuncio

Comparte el anuncio

Estadísticas del anuncio

Número de vistas : 35

Última visita el : 28/06 en 15:04

Referencia : 170299