Apartamento ref. 1598 Tarragona

Informaciones generales

198 000,00 €

0 Tarragona

Anuncio publicado

Detalle del anuncio

Residents de Tarragona, es hora de fer un upgrade a la vostra llar! I es que son nombrosos els avantatges que ofereix el magnific pis que tenim el plaer de presentar-te a continuacio, situat al Carrer del Gasometre numero 21 de Tarragona i que disposa de 94m² d’encant, modernitat, amplitud i possibilitats infinites!

Es tracta d’un habitatge amb totes les comoditats i serveis d’ultima generacio, que s’ofereix a la venda sense moblar i recentment reformat, en unes condicions impecables i un estil actual i minimalista. Parets blanques i ben acabades, elegants terres de parquet aixi com una delicada i eficient il·luminacio per leds son alguns dels elements mes destacables de l’espai, que compagina a la perfeccio una estetica agradable amb una equipacio sostenible.

El pis, que es situa en la segona planta d’un edifici historic amb construccio del 1890, es distribueix de la seguent manera:

Sobrepassem el distribuidor central per accedir a l’espai de menjador i sala d’estar, que ofereix un gran potencial gracies a la seva espaiositat. Mentrestant, la cuina adjacent es presenta completament equipada i dotada d’una gran varietat d’electrodomestics de primeres marques, acompanyat d’una extensa superficie de taulell i abundant espai d’emmagatzematge. Del bo, el millor!

Pero no podem marxar sense abans fer esmena de la joia de la corona d’aquesta llar: gracies a uns amplis finestrals d’alumini, gaudiras de vistes excepcionals al Forum de la Colonia. Un autentic viatge en el temps i en la historia de Tarragona sense sortir de casa!

La resta de la llar es compon de quatre comodes habitacions, ideals per garantir el confort com a dormitoris per a tu i la teva familia, i amb un mon de possibilitats per convertir-les en un despatx, vestidor o el que puguis imaginar-hi!

Concloem les estances amb una saleta independent ideal per a us de traster o safareig, juntament amb una esplendida sala de bany dotada de dutxa amb mampara. Tant aquests com la resta dels espais de la casa t’enamoraran per la seva estetica actual i agradable, que connoten una sensacio de benestar i luxe inigualable.

Per si no n’hi hagues prou, no podem oblidar-nos d’explicar-te meravelles sobre la seva ubicacio. I es que el carrer del Gasometre destaca per trobar-se en una zona poc transitada i molt tranquil·la, que alhora ofereix una gran proximitat als punts de mes alt interes de la ciutat!

En son alguns exemples els 300 metres de distancia fins el Mercat de Tarragona, els 7 minuts caminant fins l’estacio de tren aixi com els 300 metres fins la Rambla Nova, el punt comercial i de serveis per excel·lencia de la ciutat.

En conclusio: qui vol seguir rebuscant entre portals d’anuncis quan tens l’oportunitat de convertir-te en el privilegiat propietari d’aquesta extraordinaria llar?! Si te’n queda cap dubte, contacta’ns i et demostrarem que viure aqui es viure amb totes les comoditats. Pero afanya’t a fer-ho, que vola!

Denunciar el anuncio

El Balcó TGN SL N° neg. : B55769160

Otros anuncios del usuario Envía un mensaje Ver el teléfono

Comparte el anuncio

Estadísticas del anuncio

Número de vistas : 46

Última visita el : 19/09 en 16:04

Referencia : 156134