Villa ref. 1475 Montblanc

Informaciones generales

1 490 000,00 €

0 Tarragona

Anuncio publicado

Detalle del anuncio

En un paratge bucolic extraordinari envoltat per les muntanyes de Prades, a tocar de la historica localitat emmurallada de Montblanc i a nomes mitja hora de les platges mundialment reconegudes de la Costa Daurada, ens hi espera una finca amb 40 hectarees de terreny que, quan la descobreixis, no te la podras treure del cap.

Rodejada de grans extensions de vinya, oliveres, cereal i bosc, l’esplendida masia modernista que oferim a la venda es un autentic paradis rural que fascinara a residents, convidats, hostes i clients. I es que les seves possibilitats de negoci son nombroses, per no dir infinites!

Mentre que presenta unes caracteristiques ideals per ser explotada com a establiment de turisme rural d’alt standing, ofereix tambe un immens potencial en els ambits de la celebracio d’esdeveniments i retirs, la restauracio, l’hipica, l’enologia, l’agricultura entre d’altres.

Es tracta, a mes, d’un espai idil·licament aillat alhora que perfectament connectat. Tan es aixi que, mentre respires aire pur, gaudeixes del cant dels ocells i admires la vegetacio que t’envolta, l’acces als punts de mes gran interes del territori es rapid i senzill. La connexio amb l’autopista AP-2, a nomes 1 quilometre de distancia, facilita el moviment terrestre apropant-te amb 30 minuts a la costa o amb 1 hora a Barcelona. El bo i millor de Catalunya, al teu abast!

Tot i que una imatge val mes que mil paraules, si estas llegint aixo es perque les fotografies t’han deixat amb ganes de descobrir mes detalls sobre aquesta meravellosa masia. I no ens estranya! Doncs tenim bones noticies, perque corroborem que tot el que has vist es real, autentic i que el millor esta per arribar.

De portes en fora, son diversos els magatzems, garatges i espais multifuncionals que ens hi donen la benvinguda, entre ells una zona d’aparcament exterior amb capacitat de fins a deu vehicles. De manera totalment vallada i amb cuidats murs de pedra, accedim a un gran jardi d’estil mediterrani amb camp de gespa i la protagonista de la pel·licula: una magnifica piscina acompanyada d’un acollidor porxo cobert amb barbacoa. Una combinacio infal·lible on el resultat no pot ser altre que el de la maxima diversio!

Ara, es moment de prendre una decisio important: casa petita o casa gran? No hi donis gaires voltes, perque aqui en tenim de tots els tipus! Efectivament, la finca disposa de dos habitatges independents, mides diferents i usos diversos. Aixo si: l’encant es mante al llarg de totes i cadascuna de les estances!

La masia principal, datada del segle XIX i totalment restaurada amb un estil rustic actual, distribueix els 500m² que la conformen en tres practiques plantes. Aqui, ens hi esperen diverses sales d’estar dotades de xemeneia, una espectacular cuina equipada i funcional, una biblioteca, diverses terrasses i fins a set habitacions, acompanyades d’una sala de bany propia. Amb climatitzacio per radiadors d’aigua i splits, grans entrades de llum natural i vistes privilegiades a un entorn bucolic fascinant!

Per altra banda, la llar adjacent i secundaria nomes redueix les seves dimensions, pero mante intacta la practicitat de les seves estances i la cura pels detalls. Aqui, son 130 els metres quadrats que donen lloc a una fantastica cuina de disseny, una exclusiva sala d’estar amb llar de foc i tres habitacions, una d’elles situada en un altell, acompanyades de sala de bany

Dos garatges tancats de grans dimensions, un heliport i una piscina secundaria sense reformar son alguns dels elements que ens acompanyen a concloure les caracteristiques d’aquesta finca, que un dels nostres assessors estara encantat de seguir presentant-te! I es que aquesta no es una casa qualsevol: aquest es un projecte vital i professional que no pots deixar escapar!

Denunciar el anuncio

El Balcó TGN SL N° neg. : B55769160

Otros anuncios del usuario Envía un mensaje Ver el teléfono

Comparte el anuncio

Estadísticas del anuncio

Número de vistas : 50

Última visita el : 06/08 en 13:48

Referencia : 114155